Nettisivuprojekti etenee - Vielä pitää hetki malttaa odottaa

Tästä se alkaa eli uuden etusivun yläreunaan tulevan karusellin ensimmäinen kuva.


Teidättehän, mille tuntuu, kun odottaa jotain oikein kovasti - aivan kuten lapsena joulupukkia? Nyt alkavat olla sellaiset tunnelmat uusien nettisivujen kanssa. Onneksi julkaiseminen ei ole minun enteri-nappulan taakana. Olisin varmasti päästänyt sivut jo keskeneräisinä julki.
Nettisivuprojekti on edennyt siihen vaiheeseen, että perussisällöt tuotteista ja yrityksestä alkavat olla valmiina. Vielä on jotain fiilattavaa teksteissä ja kuviakin pitää etsiä.
Asiakkaita palvelemaan on luotu nettikaupan tapainen sivusto, josta pystyy hakemaan konemerkin ja mallin perusteella oikeaa tappia. Kaikki meillä tuotannossa olevat noin tuhat AMB-kartioniveltappimallia tuodaan jollakin aikataululla sivuille ja uusia malleja lisätään sitä mukaan, kun niitä suunnitellaan.

Haluamme kertoa myös tuotetarinoita eli jos olet ostanut meiltä AMB-karitoniveltapin tämän vajaan 11 toimintavuoden aikana, lähetä kuvia ja vähän tekstiä, millaiseen koneeseen olet laittanut ja miten ne ovat toimineet. Osoite on  anne.mattila@ambonus.fi

Kommentit