Meille asiakas on numero yksi - Lue, mitä se käytännössä tarkoittaaTämä on aihekuvitus asiakkaalle lähdössä olevista tuotteista. Tänään emme ehtineet ottaa kuvaa, koska aikataulu painoi päälle. Nämä AMB Kartioniveltapit menivät aikanaan Venäjälle.

Tänään ei tehty ennätyksiä kartioniveltapin toimittamisessa asiakkaalle, vaikka kiirettä piti.

Tällä kertaa Arin ei tarvinnut ajaa Postin rekan perässä Oulaisista Vihantiin tai viedä paketteja Ylivieskan terminaaliin tai jopa perille asti asiakkaalle, kuten joskus on tehty, jotta pysymme palvelemaan asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meille asiakas on numero yksi.

Kiire oli kyllä koko päivän. Syömässä ehdittiin juuri ja juuri piipahtaa, mutta mitään ylimääräistä ei tehty. Takarajana oli puoli viisi, jolloin Postin kuljetus lähtee Oulaisista kohti Oulun lajittelukeskusta.

Oli mukava huomata, että muutama minuutti paketin Postiin jättämisen jälkeen postirekan kuljettaja tuli, haki lähtevän häkin ja nosti perälautanosturilla seinäjokiseen konehuoltoon menossa olleet AMB Kartioniveltapit kauniin hevossatulan vieressä peräkonttiin. Se oli silmiä hivelevä näky. Kuvan olisin ottanut, jos kännykkä ei olisi jäänyt kaikessa kiireessä autoon.

Harvoin ehdimme tai edes pystymme jäämään katsomaan, miten tuotteet lähtevät Oulaisista eteen päin, mutta liki 14 vuoden jälkeen sekin satuttiin vahingoissa näkemään.

  • Asiakas saa sijoittamalleen rahalle vastinetta.

Edellä kuvattu täsmällisyys tarkoittaa sitä, että asiakas on oikeasti meille numero yksi. Ensisijaisesti haluamme huolehtia siitä, että asiakas saa parhaan mahdollisen tuotteen tarvitsemaansa kohteeseen. Se tarkoittaa, että ostaja saa sijoittamalleen rahalle vastinetta. Tuotteen on oltava juuri niillä mitoilla kuin sovitaan. Tuotteen pitää kestää siinä paikassa, johon se tulee, mutta myös tuotteen toimituksen pitää tapahtua, kuten on sovittu. Yrittäjänä tiedämme itse, että aika on rahaa.

Jos kuitenkin jostain syystä joku asia ei menisi, kuten olemme sopineet, ME olemme yhteydessä asiakkaaseen. Sovimme asiasta, aikatauluista, kuljetuksesta ja muista yksityiskohdista, miten toimimme ja pidämme lupauksemme.

Kommentit